Showroom bezoek alleen op afspraak! 0623796262

Home

Op zoek naar een profesinele bedrijf in tegels en het leggen er van inclusief vloerverwarming in Lelystad?Baskon als bedrijf heeft als streven de beste te bieden als kwaliteit en service voor haar klanten in Lelystad.

Onze missie en vissie het sucses te bieden waar om gevraagd wordt.Als bedrijf zin wij continu op zoek naar de beste van de beste.Vertrouwen van klanten op lange termijn het verlenen van goede service en duidelijke afspreken waar gevraagd wordt,Al jaren worden deze termen vervuld en resulteert als sucses van groei.

Door onze inkoop politiek kunen wij u de mooiste tegels aanbieden tegen absolute scherpe prijzen,Kwalitiet is onverslijtbaar,de keuze uit onze assortiment voornamelijk gericht op duurzaamheid voor de toekomst.

Als berijf gevestigd te Lelystad  komen wij naar elke hoek in Nederland onze diensten verlenen.Bent u op zoek naar tegels in lelystad?Wij staan u te woord in onze vestiging in Lelystad met onze mooiste tegels collectie.

Als bedrijf staan wij ook bekend onder de naam topvloerverwarming als professionele vloerverwarming bedrijf.Wij kunnen vloerverwarming frezen als op matten leggen,heeft u informatie nodig over vloerverwarming ? Kom langs bij ons in de  showroom.

Wij hebben doorgaand tegels aanbiedingen voor Lelystad

Contact gegeven van tegels Lelystad

Ligging

De showroom van Baskon Tegels en Natuursteen en Top Vloerverwarming is gevestigd aan de Ketelmeerstraat 102, 8226 JX in Lelystad. U kunt ons van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur bezoeken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul gerust ons contactformulier in! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0320-253 886 of 06-237 962 62.